Hejsan!!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här..

Med mig är det bara bra.. Sitter hos en polare just nu o tar det lite lugnt o väntar på att han ska komma hem.. Har inte hänt sådär jättemycket i helgen..

Fredag:
Var i plugget mellan 08.10-11.10.. Hade bara körkortsteori hela förmiddan.. Senare på kvällen var jag o hämtade min ena brorsa vid bussen o skjutsade hem honom till morsan i Ringarum.. Var en rätt så lugn kväll för övrigt..

Lördag:
Åkte till Helgenäs med farsan o mina två småbrorsor på förmiddagen.. Träffade farmor, farfar, faster, fasters man.. Vi åkte sen till Loftahammar o kollade på marknaden efter det att vi druckit kaffe, var där i ett par timmar.. Senare åkte vi tillbaka till Helgenäs o grillade.. Vart sen även ett snabbt dopp i vattnet.. Sen fick jag se efter 4 av mina yngsta sysslingar (2 st på 6 år, 4 år o 2 år gamla), gick faktist väldigt bra.. De var hur lugna som helst faktist, även om det vart lite små bråkigt mellan dom ibland, så gick det ändå att lösa på ett bra o snabbt sett.. Fick följa med dem in till deras farmor/mormor (min gammelmoster) när de skulle äta, för hon bad om att få hjälp med att se efter dem 4.. Senare vid 18 tiden kom min kusin Malin, hennes kille o mitt kusinsbarn Ella dit med, så då vart det att jag fick se efter mitt kusinsbarn också ett tag.. Hon är bara så gullig, hon betyder verkligen hur mycket som helst för mig.. Vart att vi åkte hem mellan åtta tiden..

Söndag:
Idag har det inte hänt så mycket.. Tagit det lugnt o sen haft tvättstugan..

Vet inte vad jag mer ska skriva.. Men ni får ha det så bra så hörs vi någon annan dag..

Ett tag sedan sist!!

Ja, nu var det ett tag sedan sist jag skrev.. Med mig är det bara bra.. Har umgåtts med vänner o familj, lyssnat på musik o tagit det lugnt..

Igår festade jag med Micha, Kisse, Koffe o Robban.. Det var väldigt roligt o trevligt =), trots att jag var ända tjejen *ler*.. Men huvudsaken är ju att vi hade det roligt.. Hoppas det blir fler lika roliga fester =).. Det får bli snart igen hoppas jag..


 
(Jag o Lollo ute o åker bil med Micha o Fredrik)

 
(På elgiganten, jag spelar guitar hero o Danne spanar in hur det går för mig)

 
(Marre instruerar hur Danne ska göra för att spela guitar hero) 

 
(Micha spexar framför kameran då han spelar guitar hero) 

 
(Jag på elgiganten)

 
(Jag spelar guitar hero hemma hos Robban)

Några av mina sysslinagar (det senaste tillskottet)

Josefin, Felix o Gabriella
Lars och Linda från Björsäter fick den 5 juli dottern Gabriella.
Hon var 52 centimeter lång och vägde 4370 gram.
Syskonen heter Felix och Josefin Kristiansson.

(Föddes 5/7-08)

RSS 2.0