Tjolahopp!!

Nu var det ett tag sedan sist jag skrev.. Med mig är det bara bra.. Gör inte sådär jättemycket just nu.. Har inte hänt så mycket i veckan heller, förutom att ha varit i plugget.. I plugget har jag tränat på last- o släpväxlare, övningskört, koppla släp o sen även trailer, haft fordonslära.. Sen har jag prov på måndag om bromsar i fordonslära, sen på onsdag har jag det teoretiska provet på truck.. Hoppas bara att det går bra med båda provena..

Imorron blir det att åka till morsan o sova över där tills på lördag, har bara sovit över hos henne 1 eller 2 gånger sen hon flyttatde till Ringarum i Maj.. Ska bli skönt på ett sett o få komma dit, blir nog allt en tur till grannbyn Gusum..

Saknar alla goa personer på Poståkeriet, där jag hade praktik.. Vill dit igen, för att det var så roligt..

Praktikinfo för veckan som var!!

Nu har en vecka blivit avklarad av praktiken.. Är på poståkriet o det är faktist väldigt kul där =).. Har bara en vecka kvar nu =(, vilket inte är så roligt.. Skulle vilja va kvar längre, sen är det bara tom torsdag =(..

Måndag: Var med Örtgren, vi körde ut varor till affärerna på Linden.. Började dagen 07.30 med att sortera alla paket i lokalen innan vi åkte iväg så att allt låg i rätt ordning.. Just för att vi skulle ta allt i en runda istället för att springa kors o tvärs.. Var klara ca 11.00 o vi slutade egentligen 15.00..

Tisdag: Idag var jag med Matte o körde ut tidningar o paket i Övre city.. Gick faktist väldigt bra, började vid 07.00.. Hade bara 53 stopp på förmiddagen.. Så det var gjort på ca 3 timmar =).. Sen var det 8 stopp o 3 hämtningar av paket.. Man kände av armarna sen när jag slutade vid 15.40..

Onsdag: Det var en riktig lång dag idag.. Jobbade mellan 07.30-19.30 på praktiken, var med Skullman idag o det var väldigt roligt o trevligt att va med honom.. Jag var ganska slut när jag kom hem.. Körde ut varor o paket i Skarphagen, Haga, Bråvalla m.m. Sen var vi o tömde postlådor o lämnade ett paket på vägen.. Vid femtiden åkte vi till Söderköping o lämnade paketet vi hade med, sen åkte vi till Ringarum o tömde brevlådan o hämtade lite saker vid macken, vidare till Gusum o tömde brevlådorna där, sen bar det av till Valdemarsvik o tömde lådorna där.. Men när vi kom dit var vi så tidiga, så vi fick sitta där o vänta in tiden innan vi kunde åka in till Norrköping igen.. Sen på vägen hem tömde vi lådorna i Söderköping.. Vi var ganska trötta sen när vi kom tillbaka till jobbet, var så illa att båda  två hade glömt bort att vi skulle tanka bilen full innan vi kunde åka hem.. Denna dag var faktist väldigt rolig, trots att vi jobbade så länge.. Han var väldigt trevlig o kunde prata om i stort sett allting mellan himmel o jord.. Honom vill jag gärna va med någon dag vecka..

Torsdag: Idag var det att gå upp tidigt, redan vid 03.20 =/.. Men det gick faktist väligt bra.. Börjde 05.15 idag o slutade klockan 14.00.. Idag åkte jag med Fille upp till Stockholm o hämtade vagnar med reklam o tidningar.. Vi lämnade av lite tidningar, det var ganska stort där uppe i Stockholm, i deras lokaler.. Efter att ha hämtat allt på två ställen i Stockholm bar det av till Nyköping o lämnade ca 12 vagnar, när vi gjort de åkte vi till Oxie (Oxelösund) o lämnadeade av resten av lasset.. På vägen hem, så stannade vi o hämtade tomma vagnar vid Poståkeriet i Nyköping o lastade på dem.. Så vi kom hem vid ca 12.40, sedan fick sluta redan då istället för 14.00..

Fredag: Idag jobbade jag 05.40-12.55 på praktiken.. Vi levererade ut paket till företag o några privatpersoner i Åby, Krokek o Kolmården..

Vill känna kärlek o ömhet från en kille!!

                Nallar      Moln
I want to feel loved by a guy who really loves me for who I am.. Can I really find this guy, but can I do that?? A guy who don´t look at tha outside first.. Maybe I don´t supose to have anyone.. If that supose to be that way, I don´t want to live this life anymore..


Sjuk =(!!

Det är då inte roligt o va sjuk.. Fick ta mig hem från skolan för att jag inte klarade av o va kvar.. Är inte roligt o missa en massa när man är sjuk.. Skulle åkt ner till Helsingborg imorron o se på Lasse Stefanz, men nu så missar man det =(.. Vill ju så gärna se dom live.. Hoppas jag mår bättre imorron så man kan åka ner.. Hade det väldigt trevligt nu i helgen som var..

Fredag: Mötte jag Marre o Danne hemma hos dem vid fyra tiden på eftermiddagen.. Gjorde mig iordning där m.m. Vi började förkröcka innan vi tog oss ner till bowlinghallen i Vilbergen där Marre o Danne skulle äta med bowlinglaget.. Även Dannes jobbarkompisar var där, de hade trekamp.. Förutom att jag var med Marre o Danne, så var jag även med Dannes jobbarkompisar o snackade.. Var hur kul som helst, de är inte riktigt klocka ibland.. Senare vart det att jag följde med bla Kaj, Kalle o några till av Dannes jobbarkompisar ner till Harrys o fortsatte att festa där.. Var inte så roligt där den här kvällen, så det var att jag drog vidare till Wasa o va där tills det stängde.. När jag var halvvägs hem så ringde Kalle mig o undrade vad jag gjorde o var jag var.. Var att jag vände o gick o mötte honom vid drottninggatan.. Så han följde med mig hem o sov över..

Lördag: Var det tjejkväll med Marre hemma hos henne o Danne.. Var ganska trött från gårdagen, så jag gick hem vid 23 tiden.. Men när jag kom hem var jag pigg o visste inte riktigt vad jag skulle göra, så jag drog till Wasa för o se om jag känne igen någon/några där.. Snackade o dansade med några som jag kände igen där.. Sen knallade jag hemåt lite sakta vid 03 tiden, mötte en kille som heter Ville på vägen hem.. Han bodde i porten brdevid mig, så då gick vi ihop.. Vart att vi mötte ett par stycken som bodde längre upp på gatan jag bor på.. Så vi följde med dem upp på efterfest ett tag.. Vi var inte där så länge.. Så vi skulle gå hem till en annan tjej som var där o ha efterfest hos henne.. Men hon var inte där, så då vart de att jag, Anna o Tina följde med Ville hem till honom på efterfest.. Vi satt o snackade, körde klädpoker o straffpoker.. Jag kom på delad första plats i klädpokern =).. Vi drack vin, champagne o cider.. Vart att man inte kom hem förrens vid 09 o jag som inte skulle va borta så länge..

Söndag: När jag var hemma, så var det bara att gå ner till tvättstugan med tvätten o börja tvätta.. När jag kom upp var det bara att få i sig lite frukost.. Gick sen o la mig för att få vila lite tills maskinerna var klara, men jag somnade o farsan väkte mig sen strax efter 16.. Så det var väldigt skönt att få sova lite =).. Vart att jag tog det lugnt resten av dagen..

Hade det hur roligt som helst den här helgen..

Har varit i plugget i måndags o i tisdags.. I måndags övningskörde jag lastbil från Finspång, det gick faktist rätt så hyfsat, bättre än vad jag förväntat mig.. I tisdags körda vi truck halva dagen, det gick faktist bra o det är roligt med =)..

Men men, har inte så mycket mer o berätta..

Howdy so long boys and girls!!

                                     Olle, JC, Gugge, Lasse o Hasse

RSS 2.0