Tobbe o Anders i Wahlströms!!

Tobbe är helgrym på keyborad.. Han spelar väldigt snabbt på keyboarden i vissa låtar, men han är bra o bra sångröst har han också..
Tobbe
 Tobbe Tobbe Tobbe

Anders är en bra trummis o en bra sångare..
Anders Anders

Chattahoochee - Alan Jackson

http://www.youtube.com/watch?v=smgVLKoA1sE

Ett tag sedan!!

Nu var det ett tag sedan sist jag skrev..

Fre 6/6-08: Var jag o Marre på bröllopsfest hos Annelie o Patrik som gift sig.. Var där mellan 18.00-20.55.. Efter tog jag o Marre bussen in till stan o mötte Danne, Mika o Franco vid O´learys.. Var där i ca en halvtimme, sen drog jag, Marre o Danne till McD o käkade lite.. Mika o Franco gick i förväg till Highlander Inn.. Sen gick jag, Marre o Danne dit med.. Så vi var där till tolv.. Vart då att jag, Marre o Danne gick till Wasa o var där tills det stängt..

Lör 7/6-08: Vart en lugn dag o gjorde inte så mycket..

Sön 8/6-08: Var jag o Marre o gympade i Vasa Parken med Friskis o Svettis.. Sen var jag ute o gick lite o även tog det lugnt..

Mån (9/6-08) - Ons (11/6-08): Har jag tagit det lite lugnt, varit med vänner, ute på stan, varit o gått m.m.

Tors (12/6-08): Firade att min yngsta brorsa Andreas slutat 9:an..

Fre (13/6-08): Var en ganska lugn dag, var hemma o tog det lite lugnt.. Tog en öl på kvällen o såg på fotbolls EM..

Lör (14/6-08): Var jag i Åby o firade Danne som fyllt 25 i slutet av April.. Var väldigt trevligt o roligt.. Sen hörde vi Sverige matchen på radion, vart att vi körde kubb medans vi lyssnade.. Sen fick jag åka hem med Mika, Maria, Kaj o Madde.. Så det vart att vi lyssnade slutet av matchen när vi åkte hem.. Men det vart som jag, Mika o Kaj sa, att Sverige skulle losa mot Spanien för att de är snäppet bättre än oss..

Sön (15/6-08): Gympa med Marre på kvällen med Friskis o Svettis i Vasaparken.. Annars så var dagen ganska lugn..

Kommer upp bilder nån gång från Lör 31/5, Fre 6/6 o Lör 14/6 nån dag..

Höres en annan dag..

Howdy so long boys and girls..

Trevlig helg!!

Helgen var hur trevlig o rolig som helst.. Här kommer vad som hände denna helg som var..

Fredag: Jag o Marre tog oss till Palace där vi mötte Danne o hans jobbarkompisar.. Vart då att jag, Marre o Danne satt o snackade med Kalle, Mika, Kaj, Praktikanten o Krille.. Dannes jobbarkompisar var i alla fall trevliga =).. Sen vid tolv hade i stort sett alla dragit.. Vart att jag o Marre gick till Wasa o mötte Kalle där.. Mötte även Annelie o Patrik där.. Var mer folk o mer fart på Wasa än vad det var på Palace.. Vi var kvar på Wasa tills de stängde.. Sen knallade jag, Marre o Kalle hem till mig för att slagga.. Men det tog 20-25 minuter att gå samma väg som tar max 10 minuter =/, då var vi ganska vingliga *ler*..

Lördag: Jag, Marre, Annelie, Patrik o Patriks morbror tog oss till Wasa strax efter 21.. Sen var vi där till stängningsdags.. Var hur trevligt o roligt som helst.. Träffade en trevlig kille på Wasa, vart att man stod o snackade med honom mer än halva kvällen..  Han hette Emil =).. Så man såg i stort sett inte de andra som jag var med då.. Sen vi stängningsdag gick jag, Marre o Emil hem till mig.. Där hämtade Danne upp Marre, sen följde jag med hem till Emil o sov där över natten..

Söndag: Tog jag det lugnt.. Var hemma o vila upp mig.. Sen på kvällen var jag o Marre vid Vasaparken o jympade med Friskis o Svettis.. Efter det var man bara hemma o duschade.. Sen tog jag mig till Annelie o Patrik o fikade lite..

RSS 2.0