Praktikinfo för veckan som var!!

Nu har en vecka blivit avklarad av praktiken.. Är på poståkriet o det är faktist väldigt kul där =).. Har bara en vecka kvar nu =(, vilket inte är så roligt.. Skulle vilja va kvar längre, sen är det bara tom torsdag =(..

Måndag: Var med Örtgren, vi körde ut varor till affärerna på Linden.. Började dagen 07.30 med att sortera alla paket i lokalen innan vi åkte iväg så att allt låg i rätt ordning.. Just för att vi skulle ta allt i en runda istället för att springa kors o tvärs.. Var klara ca 11.00 o vi slutade egentligen 15.00..

Tisdag: Idag var jag med Matte o körde ut tidningar o paket i Övre city.. Gick faktist väldigt bra, började vid 07.00.. Hade bara 53 stopp på förmiddagen.. Så det var gjort på ca 3 timmar =).. Sen var det 8 stopp o 3 hämtningar av paket.. Man kände av armarna sen när jag slutade vid 15.40..

Onsdag: Det var en riktig lång dag idag.. Jobbade mellan 07.30-19.30 på praktiken, var med Skullman idag o det var väldigt roligt o trevligt att va med honom.. Jag var ganska slut när jag kom hem.. Körde ut varor o paket i Skarphagen, Haga, Bråvalla m.m. Sen var vi o tömde postlådor o lämnade ett paket på vägen.. Vid femtiden åkte vi till Söderköping o lämnade paketet vi hade med, sen åkte vi till Ringarum o tömde brevlådan o hämtade lite saker vid macken, vidare till Gusum o tömde brevlådorna där, sen bar det av till Valdemarsvik o tömde lådorna där.. Men när vi kom dit var vi så tidiga, så vi fick sitta där o vänta in tiden innan vi kunde åka in till Norrköping igen.. Sen på vägen hem tömde vi lådorna i Söderköping.. Vi var ganska trötta sen när vi kom tillbaka till jobbet, var så illa att båda  två hade glömt bort att vi skulle tanka bilen full innan vi kunde åka hem.. Denna dag var faktist väldigt rolig, trots att vi jobbade så länge.. Han var väldigt trevlig o kunde prata om i stort sett allting mellan himmel o jord.. Honom vill jag gärna va med någon dag vecka..

Torsdag: Idag var det att gå upp tidigt, redan vid 03.20 =/.. Men det gick faktist väligt bra.. Börjde 05.15 idag o slutade klockan 14.00.. Idag åkte jag med Fille upp till Stockholm o hämtade vagnar med reklam o tidningar.. Vi lämnade av lite tidningar, det var ganska stort där uppe i Stockholm, i deras lokaler.. Efter att ha hämtat allt på två ställen i Stockholm bar det av till Nyköping o lämnade ca 12 vagnar, när vi gjort de åkte vi till Oxie (Oxelösund) o lämnadeade av resten av lasset.. På vägen hem, så stannade vi o hämtade tomma vagnar vid Poståkeriet i Nyköping o lastade på dem.. Så vi kom hem vid ca 12.40, sedan fick sluta redan då istället för 14.00..

Fredag: Idag jobbade jag 05.40-12.55 på praktiken.. Vi levererade ut paket till företag o några privatpersoner i Åby, Krokek o Kolmården..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0